Selecteer een pagina

Pianolespraktijk

Linda Smolenaers

Activiteiten

Muziek maken is het leukst als je het deelt met anderen. Een paar keer per jaar organiseer ik activiteiten waarbij leerlingen voor elkaar of voor anderen muziek maken. Denk daarbij aan voorspeelmiddagen, een kerstconcert, een muziekwandeling en filmavonden met een muzikaal thema. Af en toe organiseer ik een grotere activiteit zoals het ‘Tuinconcert 2021’ of een workshop ‘Muziek in de verf’.

agenda

Op zondag 16 oktober 2022 vindt van 10.00 tot 16.45 uur de DAG VAN DE PIANO plaats in De Kopermolen in Vaals. Een uniek muziekevenement waarbij het prachtige instrument de piano centraal staat.
In een ochtend- en een middagprogramma zijn er diverse lezingen, workshops, interviews en concerten gratis te bezoeken. (Een vrije gave wordt op prijs gesteld). Enkele leerlingen uit de lespraktijk zullen op deze dag een stuk ten gehore brengen tijdens een van de ‘Speelkwartieren’.
Het thema van dit jaar is: DE PIANO ALS BEGELEIDINGSINSTRUMENT.

De dag van de piano wordt georganiseerd door Stichting de Kopermolen in nauwe samenwerking met diverse pianodocenten uit de Euregio, waaronder ikzelf.

Kijk voor meer informatie op: www.dekopermolenvaals.nl/dag-van-de-piano/
Jullie zijn van harte welkom!!!

 

Muziek in de verf